Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Onze andere webshops


Naast deze particuliere webshop hebben we ook een aantal bedrijfmatige webshops met zeer uiteenlopende producten. Allemaal begonnen uit hobby of interesse in bepaalde producten. Of soms gewoon omdat producten op ons pad kwamen die we interessant genoeg vinden om via een webshop te verkopen. 

Tonnie heeft in het verleden een grote dieet webshop gehad en is ervaringsdeskundige op het gebied van aankomen en afvallen. 

Door het genieten van 2 kleinkinderen kwamen we vanzelf in aanraking met anti slip sokjes die er niet voldoende te koop waren en leuke Disney kinderkleding en dekbedovertrekken. De volgende webshop was een feit. 

Ben heeft een schat aan ervaring met verpakkingsmaterialen. na de verkoop van zijn verpakkingsgroothandel en de noodzaak om de eigen spullen uit onze webshops goed en goedkoop te verpakken kwamen we vanzelf in de wereld van luchtkussenenveloppen en brievenbusdozen terecht. Omdat daar veel vraag naar was ook hier maar een webshop voor gemaakt. 

Met alle webshops proberen we goede producten tegen betaalbare prijzen te leveren. 

We zouden het leuk vinden als je de verschillende webshops eens wilt bekijken. Wellicht zit er iets van je gading bij. Zoek je iets wat we niet hebben mail dan wie weet kunnen we het toch leveren.