Top

Robert Goddard - Verzwegen bestaan

  • Robert Goddard - Verzwegen bestaan
2,00
per stuk

Zes maanden na de plotselinge dood van haar man gaat de bejaarde Leonora Galloway met haar dochter Penelope op vakantie in Frankrijk. De tijd is gekomen om Penelope in te wijden in het verzwegen verleden van Leonora en haar familie. Er valt heel wat uit te leggen. 

De vader van Leonora was kapitein in het Britse leger en kwam tijdens de Eerste Wereldoorlog op 30 april 1916 om het leven. Leonora werd echter pas geboren op 14 maart 1917, bijna elf maanden later… 

Penelope vermoedt dat Leonora een 'ongelukje' was, zoals er zoveel plaatsvonden in die dagen. Maar de waarheid over Leonora, haar familie en de aristocratische erfenis is angstwekkender dan zij kan vermoeden.

Recensie(s)


Een Engelse weduwe bezoekt in Frankrijk met haar dochter het oorlogsmonument voor de gevallenen bij de slag aan de Somme (1916), waar hun vader, resp. grootvader gesneuveld is. Ze grijpt deze gelegenheid aan om haar dochter op de hoogte te stellen van de waarheid omtrent haar eigen verleden en dat van haar familie, waarin een raadselachtige moord, zelfmoord en mysterieuze gebeurtenissen rond haar vader en diens vriend centraal staan. Een boeiende, uitstekend gecomponeerde thriller, waarin de auteur de spanning goed weet op te voeren. Een verrassende finale, aardige sfeer- en milieutekening, alsmede een vlotte taal en stijl staan borg voor enkele uurtjes leesplezier. Paperback, kleine druk.


Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@