Top

Grote maten kleding

Het is vaak heel moeilijk leuke grote maten dames kleding te vinden. Dat weet ik uit ondervinding. Het is niet leuk genoeg en vind je iets dat wel leuk is dan is het vaak te duur. Waarom dan niet kijken naar 2e hands grote maten kleding?? We hebben een wisselend aanbod, abonneer je dan linksonder op deze pagina op de nieuwsbrief zodat je steeds als er nieuw aanbod is een bericht ontvangt. Zo mis je niets. 
Omdat mijn kast net een maatverdeling heeft van een kledingzaak en de kleding ruimte in ons nieuwe huis beperkter is dan we eerst hadden wordt het nu eens tijd wat nette dingen die ik toch niet meer aan kan weg te doen. Alleen nette, schone grote maten kleding die een 2e kans verdient. Sommige stukken zelfs niet of heel weinig gedragen. Het is geen kunst met veel geld leuke grote maten kleding te kopen het is juist de kunst om minder uit te geven en toch leuk en afwisselend gekleed te gaan. 

Het is dus een wisselend aanbod en van elk kledingstuk is er maar 1 op voorraad. Dus op is ook echt op.  Kijk regelmatig op de site om de nieuwe kledingstukken te bekijken. Als er nu niets voor je bij is, misschien morgen weer wel.

Er staat zo duidelijk mogelijk bij de omschrijving of het nieuwe of 2e hands grote maten kleding is, wat de maat is en/of wat de afmetingen zijn.

Verder hebben we als specialiteit grote maten slips. Of eigenlijk meer 1 persoons bungalowtenten. Zo noem ik mijn slips zelf vaak wat lacherig. Het valt niet onder de categorie sexy lingerie maar het zit heerlijk en comfortabel en dat is me heel wat waard. In de afgelopen jaren heb ik heel wat dames gesproken die er ook blij mee waren. Gewoon voor alledag makkelijk zittend en vooral goed passend ondergoed. Bij ons vind je zelfs dames slips tot maat 64. Deze zijn uitsluitend NIEUW.
LET OP: Ondergoed is altijd uitgesloten van retourrecht ivm hygiëne.

Heb je specifieke vragen over een kledingstuk aarzel dan niet en mail je vraag even. Mocht een kledingstuk onverhoopt niet passen mag het retour maar je hebt dan wel verzendkosten. Vaak is het dan voordeliger om het kledingstuk gewoon weer door te verkopen. 

Wil je kledingstukken die aangeboden worden eerst passen dan kan je op afspraak in Rotterdam langskomen.  Let wel op we hebben hier alleen ons magazijn, geen winkel en geen paskamer. 

Wil je op de hoogte blijven van allerlei nieuwtjes op het gebied van grote maten mode, blogs, nieuws en acties kijk dan eens op het Grote Maten Magazine

Topje, blauw maat 54 / 56 NIEUW.
Topje, blauw maat 54 / 56 NIEUW.
voor meer info klik hierboven
€ 7,50