Top

Grote maten kleding

Het is vaak heel moeilijk leuke grote maten dames kleding te vinden. Dat weet ik uit ondervinding. Het is niet leuk genoeg en vind je iets dat wel leuk is dan is het vaak te duur. Wij hebben wat leuke nieuwe grote maten kleding voor schappelijke prijsjes. Vind je dat nog te duur waarom dan niet kijken naar 2e hands grote maten kleding?? 2e hands grote maten kleding heeft een wisselend aanbod, abonneer je dan linksonder op deze pagina op de nieuwsbrief zodat je steeds als er nieuw aanbod is een bericht ontvangt. Zo mis je niets. 
Wij verkopen partijen nieuwe grote maten kleding. Daarnaast 2e hands nette, schone en hele grote maten kleding die een 2e kans verdient. Sommige stukken zelfs niet of heel weinig gedragen. Het is geen kunst met veel geld leuke grote maten kleding te kopen het is juist de kunst om minder uit te geven en toch leuk en afwisselend gekleed te gaan. 

We bieden een wisselend aanbod en van elk kledingstuk is er vaak maar 1 op voorraad. Dus op is ook echt op.  Kijk regelmatig op de site om de nieuwe kledingstukken te bekijken. Als er nu niets voor je bij is, misschien morgen weer wel.

Er staat zo duidelijk mogelijk bij de omschrijving of het nieuwe grote maten kleding of 2e hands grote maten kleding is, wat de maat is en/of wat de afmetingen zijn.

Verder hebben we als specialiteit grote maten slips. Of eigenlijk meer 1 persoons bungalowtenten. Zo noem ik mijn slips zelf vaak wat lacherig. Het valt niet onder de categorie sexy lingerie maar het zit heerlijk en comfortabel en dat is me heel wat waard. In de afgelopen jaren heb ik heel wat dames gesproken die er ook blij mee waren. Gewoon voor alledag makkelijk zittend en vooral goed passend ondergoed. Bij ons vind je zelfs dames slips tot maat 64. 
LET OP: Ondergoed is altijd uitgesloten van retourrecht ivm hygiëne.

Heb je specifieke vragen over een kledingstuk aarzel dan niet en mail je vraag even. Mocht een kledingstuk onverhoopt niet passen mag het retour maar je hebt dan wel verzendkosten. Vaak is het dan voordeliger om het kledingstuk gewoon weer door te verkopen. 

Heb je zelf mooie grote maten kleding te koop aan te bieden mail dan even voor de voorwaarden.  Uiteraard komt alleen nette, schone en hele kleding hiervoor in aanmerking. Met duidelijke foto, beschrijving en maatgegevens. 

Wil je kledingstukken die aangeboden worden eerst passen en hebben we ze zelf in voorraad dan kan je op afspraak in Rotterdam langskomen.  Let wel op we hebben hier alleen ons magazijn, geen winkel en geen paskamer. 

Ben je tevreden met je grote maat, prima!!!  Zou je er toch liever iets aan willen doen kijk dan eens op De Weegschaal in Balans,  de webshop voor al je dieetproducten en gewichtsbeheersing. We hoeven niet allemaal een slanke den te worden maar soms is het toch prettiger een paar kilo kwijt te raken.

Wil je op de hoogte blijven van allerlei nieuwtjes op het gebied van grote maten mode, blogs, nieuws en acties kijk dan eens op het Grote Maten Magazine

NIEUW zwart dames poloshirt mt 50
NIEUW zwart dames poloshirt mt 50
voor meer info klik hierboven
€ 9,95
Topje, blauw maat 54 / 56 NIEUW.
Topje, blauw maat 54 / 56 NIEUW.
voor meer info klik hierboven
€ 7,50