Top

John Case - De Achtste Dag

  • John Case - De Achtste Dag
3,50
per stuk

De Achtste Dag - John Case, paperback 412 blz. Thriller / Fantasy


Een gevaarlijk experiment trekt een spoor van schijnbaar willekeurige moorden over de wereld...

Washington... In een buitenwijk gaat een huis in vlammen op. Joe Lassiter verliest in de vuurzee zijn enige zuster en haar zoontje. Al spoedig blijkt dat moeder en kind voor de brand werden vermoord. Lassiter is vastbesloten te achterhalen waarom de twee werden vermoord, maar zijn onderzoekingen leiden aanvankelijk slechts tot meer raadsels. En gaandewegvallen er steeds meer slachtoffers...

NBD|Biblion recensie
Een oude Italiaanse geleerde weet met DNA dat hij onttrokken heeft aan oude relikwieen, klonen van vroegere heiligen te maken. Een ultrarechtse groep in de r.k.-kerk accepteert dit niet en gaat er tegenin met moord en brandstichting. Als de zus van een superspeurder en haar zoontje het slachtoffer worden, begint de speurder een uitgebreide zoektocht door de VS en Europa -vooral Italie- waarbij ten slotte alles aan het licht komt en de leider van de groep met zijn voornaamste handlangers de dood vindt. 

De dag na morgen werd als thriller van laatste jaren gezien, maar dit boek vond ik tien keer beter. Wist je bij De Dag na morgen honderd pagina's van tevoren al wat de climax zou zijn. De achtste dag blijft spannend tot het eind zonder dat je enig idee hebt wat er allemaal achter steekt. Lekker geschreven.

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code