Top

Contact met Benton's Outlet

Benton's Outlet

particuliere 
verkoop van diverse artikelen op deze eigen marktplaats webshop.

(naast deze particuliere shop hebben we ook nog bedrijfsmatige webshops: www.deweegschaalinbalans.nl / www.debettyball.nl / www.all4kidsshop.nl / www.babyshopbambineke.nl en  www.enveloppenwebshop.nl ) 


U kunt bij ons betalen met:

- Bankoverschrijving
- iDeal
- MisterCash

- Contant als u het product wil afhalen in Rotterdam.


Innsbruckweg 76 B
3047 AH Rotterdam
Tel.: 06-47258183

www.babyshopbambineke.nl
www.debettyball.nl 
www.deweegschaalinbalans.nl 
www.all4kidsshop.nl 
www.enveloppenwebshop.nl 
www.bentonsoutlet.nl 

email:  bentonsoutlet@hotmail.nl

ING bank: 2055639 t.n.v. B. Roosloot te Schiedam

Bankgegevens:
IBAN: NL38INGB0002055639
BIC: INGBNL2A(Als je ons belt en wij nemen niet op, dan kun je een boodschap inspreken of een e-mail sturen. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van ons).

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.


U kunt ook door middel van onderstaand formulier contact opnemen. Vul hieronder uw naam, e-mailadres, onderwerp en uw vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

LET OP! omdat dit een particuliere marktplaats achtige shop is gelden de regels van de wet kopen op afstand voor deze webshop niet. Er is dus geen wettelijke zicht termijn.

Als u toch iets terug wilt sturen kan dat alleen in overleg en indien we akkoord gaan met retourzending betaalt u zelf de kosten voor het retour zenden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen accepteren we niet. Als u contact met ons hebt gehad en we gaan akkoord met retour zenden dan ontvangt u alleen het bedrag van het gekochte artikel terug en niet de betaalde bezorgkosten.  Altijd uitgesloten van retourrecht ivm hygiëne is ondergoed.
@