Top

Wie zijn de mensen achter Benton's outlet?

Benton is de samenvoeging van de namen van Ben en Tonnie, een echtpaar dat het leuk vind om goede producten tegen een redelijke prijs via webshops te verkopen. Outlet is omdat alles wat we in deze shop aanbieden eenmalig is. Het zijn allemaal uitverkoop producten veelal uit eigen verzameling maar ook 2e hands producten, restpartijen en aanbiedingen. Op is op en komt niet meer terug. Dus vandaar de naam Benton's Outlet.

Na het succes van onze zakelijke webshops (zie tabblad onze andere shops) kwamen we op het idee om onze particuliere spullen die we niet meer nodig hebben te verkopen via een soort eigen particuliere marktplaats. Naast deze webshop doen we dezelfde spullen adverteren op marktplaats, facebook en dergelijke plaatsen. 

Het idee voor Benton's outlet is dus vanzelf ontstaan vanuit de producten die we voorhanden hebben. Het aanbod wat we hier gaan plaatsen is heel gevarieerd. Zoals bijvoorbeeld:

Tonnie heeft zelf een zeer wisselend gewicht en verkoopt hier haar inmiddels te grote of te kleine grote maten kleding. 

Ons kleinkind is van begin af aan door zijn ouders en iedereen daaromheen verwend met veel te veel kleertjes en speelgoed. Sommige kleding heeft hij nooit aangehad of hooguit 1 keer voordat hij er alweer uitgegroeid was. Ook deze kinderkleding verdient een 2e kans. 

Wij allebei leesfanaten. Echte letterverslinders. Met een heel gevarieerd soort boeken. Dat had als gevolg dat in ons vorige huis 3 wanden tot aan het plafond toe met boeken stonden. Nu we naar een kleiner 55+ appartement zijn verhuisd kunnen al die boeken daar net meer in. We gaan dus langzaam aan wat ruimen en hopen dat een ander nog een keer leesplezier van onze boeken heeft.

Vanuit vroegere activiteiten hebben we nog een partij werkkleding en nieuwe gemaks schoenen. 

Allemaal leuke dingen om voor een schappelijke prijs in Benton's outlet aan te bieden. Iedere keer dat er iets op ons pad komt dat past binnen dit concept komt er weer iets bij. 

Vergeet niet je aan te melden voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft als er nieuwe voorraad toegevoegd is. 

Ben en Tonnie, 

Bentonsoutlet 

Innsbruckweg 76 B
3047 AH  Rotterdam